top of page

VI UTVECKLAR FASTIGHETER

Vi har gedigen erfarenhet av att omvandla fastigheter till möjligheter och drivs av att skapa långsiktiga förutsättningar för att fastigheten ska stötta din affär. Välkommen att upptäcka det du också!

Fästpunkt 1

Din verksamhet i fokus

Hos oss på Ekvik står både människan och fastigheten i fokus. I våra egna fastigheter drivs vi av att utveckla och förädla ytorna för bästa möjliga kundupplevelse och bästa möjliga effektivitet. Men vi drivs också av att hjälpa andra fastighetsägare att göra detsamma. Vi har en lång och gedigen erfarenhet och vårt kontaktnät är stort, vilket borgar för smidiga och effektiva projekt. Är du nyfiken på att höra vad vi kan hjälpa dig med? Kontakta oss i dag!

FÖRVALTNING

För oss handlar förvaltning av en fastighet om att ta tillvara på dess fulla potential och göra allt vi kan för att fastigheten ska stötta din affär. Vi arbetar snabbt och effektivt i en slimmad organisation och finns alltid nära till hands när du behöver oss.

FÖRÄDLING

För att kunna på bästa sätt förädla en fastighet, behövs två saker; erfarenhet och uppfinningsrikedom. För det är först när man kan tänka nytt och utanför boxen, som nya möjligheter uppstår – och för att förverkliga dem behövs erfarenhet.

OM-/NYBYGGNATION

Behöver du anpassa din fastighet för nya behov? Eller är du redo att ta steget att bygga nytt? Då

kan vi på Ekvik vara din partner. Vi har många lyckade projekt bakom oss. Kontakta oss i dag,

för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

bottom of page